Hopfällbar Elcykel V6 med lång räckvidd

Nu lanserar Valeryd V6. En elcykel med trendig unik design. Elmotorn aktiveras när du trampar på pedalerna och du kan cykla upp till 65 km på en laddning. Cykeln är lätt att bära med sig då den är hopfällbar och har låg vikt och det smarta transporthjulet gör detta extra enkelt.

Hitta återförsäljare

Valeryd V6 - elcykel
med massa smarta finesser

En elcykel är ett billigt transportmedel jämförelsevis med en moped, bil eller motorcykel – samtidigt som det är bra för miljön och din hälsa. Valeryd elcykel V6 är perfekt för dig som gärna vill ta cykeln dit du ska men helst vill undvika att vara svettig när du kommer fram. Med hjälp av motorn kan du cykla både i motvind och i branta backar utan att behöva anstränga dig mer än nödvändigt. Se mer här nedan för mer information.

 • 65 km räckvidd

  Valeryd V6 Elcykel har lång räckvidd, du kan cykla upp till 65 km km på en enda laddning.
 • Väger 17 kg

  Ramen är gjord i magnesium och därför väldigt lätt.
 • Ta med cykeln på tåget

  Valeryd V6 Elcykel är hopfällbar och har ett praktiskt transporthjul, och är därför lätt att bära med sig.
 • LCD-display för full kontroll

Hitta återförsäljare för elcykel

Hitta återförsäljare

Få cykeln sponsrad

Du kan få bidrag från staten om du köper en elcykel. Beställ en elcykel, gör en ansökan hos Naturvårdsverket och få tillbaka 25% av priset.

Läs mer om bidrag

En fröjd att cykla på

En elcykel är ett billigt transportmedel jämförelsevis med en moped, bil eller motorcykel – samtidigt som det är bra för miljön och din hälsa. Valeryd V6 elcykel är perfekt för dig som gärna vill ta cykeln dit du ska men helst vill undvika att vara svettig när du kommer fram. Med hjälp av motorn kan du cykla både i motvind och i branta backar utan att behöva anstränga dig mer än nödvändigt.

När du inte kan cykla

Elcykel V6 är hopfällbar och portabel. Detta gör att den är enkel att ta med sig överallt, exempelvis på tåget när du är på väg till jobbet eller vill ta med cykeln i bagageluckan på bilen. Cykeln är också väldigt lätt och väger endast 17 kg; ramen är gjord av lättmetall, magnesium. Den låga vikten tillsammans med transporthjulet gör att cykeln är väldigt lätt att hantera och bära om man inte kan cykla på den.

Läs mer om hur du fäller ihop cykeln

Upp till 25 km/h, cirka 40-65 km per laddning

Cykeln har en unik och trendig design som ger en skön körkänsla med en modern motor på 250W och ett Li-Ion-batteri som räcker upp till 65 km per laddning.  Det tar runt 3 timmar att ladda batteriet och den tål enastående många laddningar innan prestandan minskar. Man kan också snabbt och enkelt byta batteri när man behöver cykla längre än vanligt – allt som krävs är att man har med sig ett extrabatteri (kan köpas som tillbehör).

Praktisk informationsdisplay

Den är utrustad med en praktisk LCD-display som visar hastigheten och hur mycket batteri som det finns kvar. Du kan utan bekymmer ändra hur mycket hjälp du vill få från motorn genom att växla mellan de tre olika växlarna vilket ger dig fart upp till 25 km/h.

Powered By Sweden

Valeryd e-bike har noga utvalda kvalitetsdelar som man kan lita på i alla dagar i veckan – därför har vi också garanti på vår e-bike i tre år, och naturligtvis är den CoC-godkänd. Din hemförsäkring täcker större skador på samma sätt som på vanliga cyklar. Du ska kunna känna dig trygg med en Valeryd V6 elcykel!

Fördelarna med Valeryd E-bike:

 • Anpassat till nordiskt klimat och fungerar ned till -10℃
 • Hopfällbar och portabel
 • Ram av magnesium, alltså låg vikt (17 kg)
 • LCD-display för full kontroll
 • Snabb laddning av batteriet
 • CoC - Godkänd