Husvagnsdelar

På sommaren är det skönt att få åka iväg med hela familjen på en husvagnssemester, men ibland kan delar på husvagnen vara trasiga eller så utslitna att de är oanvändbara. Det är då man behöver införskaffa nya husvagnsdelar till vagnen. Gör man inte det kan man i värsta fall bli stillastående mitt ute i ingenstans med en husvagn som inte går att dra och en familj som är allt annat än glad. Det kan också bli en dyr historia ifall husvagnen måste bogseras bort av en verkstad. Det är därför det alltid är bäst att vara på säkra sidan när det kommer till husvagnstillbehör, kontrollera alltid så att ingen del är trasig eller sitter löst. Sitter någon husvagnsdel löst kan man pröva att skruva åt den, om en del till husvagnen är trasig eller har slitage på sig måste den bytas ut mot nya husvagnsreservdelar.

Vad som är viktigt när man köper husvagnsreservdelar är att delarna passar till just den husvagnen man har. Då alla husvagnar inte är byggda precis likadant, kan det ibland vara svårt att hitta rätt husvagnstillbehör. Det är också viktigt att man köper delar till husvagnen som är av gedigen kvalitet. Att bara köpa delar för att de är billiga är aldrig bra, det kan nämligen bli ännu dyrare än planerat. Då dessa husvagnsreservdelar lätt kan gå sönder när man är ute på vägarna med husvagnen.

Vi har tillhandahållit husvagnsdelar i över 60 år, det har gjort att vi har fått bra koll på vilka delar till husvagnen som det kan vara problem med, samt vad det krävs för att husvagnstillbehör ska vara av bra kvalitet. Vi tillverkar reservdelar så som stödben, hjulbroms, elsystem, med mera, till flera olika modeller och storlekar. Allt för att varje husvagnssemester ska rulla på utan minsta problem med husvagnen eller dess delar.

SE HELA SORTIMENTET