fälg släpvagn

Fälgar till ditt släp – hållbara, snygga och prisvärda

Behöver du nya fälgar till ditt släp eller din transport? Vi erbjuder ett brett utbud av både snygga och praktiska fälgar som passar perfekt. Välj rätt fälgdimension och tum för att säkerställa att fälgarna passar din släpvagn. Vi har ett stort sortiment av både aluminium- och stålfälgar som är både prisvärda och hållbara.

Fälgar med däck

Om du letar efter kompletta hjul (fälg och däck) till ditt släp, hittar du även detta hos oss. Det är viktigt att kontrollera rätt däckdimension och belastningskod, information som du finner i fordonets registreringsbevis. Våra fälgar är designade för att vara extremt hållbara och motståndskraftiga mot skador som kan uppstå vid påkörning av trottoarkanter eller djupa hål i vägen. Särskilt när släpet är lastat till sin maximala kapacitet, är det viktigt att fälgarna klarar den extra belastningen.

Släpvagnsfälgar från Valeryd

Vi erbjuder både aluminium- och stålfälgar som är extra starka för att klara mer tyngd. Aluminiumfälgar är smidda, vilket innebär att de gjuts, värmebehandlas och komprimeras för att optimera bärigheten. Dessa fälgar är hållbara, vilket ger ökad lastförmåga och minskat slitage på chassi, fjädring och stötdämpare. Dessutom bidrar den lägre ofjädrade vikten till bränslebesparingar.