Karriär på VALERYD

 

På VALERYD tror vi att det inte bara är bra att arbeta med oss; det är attraktivt. Vi har skapat en dynamisk och engagerande miljö där varje teammedlem kan trivas och göra en meningsfull inverkan. Om du letar efter en tillfredsställande karriärmöjlighet, leta inte längre.

Varför är det bra att jobba med oss? Låt oss räkna sätten:

  • Teamsamarbete: Vi främjar en kultur av lagarbete och samarbete. Dina idéer och input värdesätts, och du kommer att få möjlighet att arbeta nära en mångfaldig grupp begåvade individer. Tillsammans uppnår vi storhet.
  • Tillväxt och utveckling: Vi är engagerade i din personliga och professionella utveckling. Vi tillhandahåller utbildningsprogram, workshops och mentorskapsmöjligheter för att hjälpa dig att utveckla nya färdigheter och avancera i din karriär. Din framgång är vår framgång.
  • Konkurrenskraftig ersättning: Vi tror på att erkänna och belöna hårt arbete. Våra kompensationspaket är konkurrenskraftiga och utformade för att attrahera och behålla topptalanger. Ditt engagemang och dina bidrag kommer att uppmärksammas och kompenseras rättvist.
  • Säker och stödjande miljö: Ditt välbefinnande är vår prioritet. Vi upprätthåller en säker och stödjande arbetsmiljö och säkerställer att alla nödvändiga säkerhetsprotokoll finns på plats. Vi värdesätter öppen kommunikation, respekt och inkludering och främjar en positiv arbetsplats för alla.
  • Att arbeta med oss går utöver det vanliga. Det är en möjlighet att gå med i ett passionerat och dedikerat team som värdesätter dina bidrag och erbjuder en meningsfull karriärväg. Om du är redo att ta nästa steg, inbjuder vi dig att utforska våra nuvarande öppningar och gå med i vår lagerfamilj.

Låt oss tillsammans skapa en framtid som är både bra och attraktiv.

 

Just nu har vi två tjänster ute på annons:

Tekniskt specialist

 

Vi rekryterar löpande nya medarbetare till vårt Team och ser fram emot din ansökan redan idag!

Lagerpersonal: lagerjobb@valeryd.se