Släpvagnsdelar

Att frakta tunga möbler eller trädgårdsavfall gör man bäst på ett släp, men bromsdelar och andra rörliga delar slits och det kan uppstå fel i belysningen och sladdar. Det är därför som man alltid först bör undersöka skicket på släpvagnen. Skulle någon del vara helt trasig eller vara utsliten, behöver man som ansvarsfull förare hitta bra släpvagnsreservdelar till släpet. Valeryd erbjuder bra reservdelar till släpvagnen. Man bör vara noggrann när man söker efter släpvagnsdelar, olika delar kan se likadant ut, men det är viktigt att det är rätt storlek och utförande på delarna. Välj delar från Valeryd, de håller en hög kvalitet. Köp inte billiga reservdelar bara för att de är billiga, kontrollera kvaliteten på dem. Gör man detta kan man spara hundralappar på att köpa släpvagnstillbehör som håller i flera år. En släpvagn med fungerande och bra delar har större sannolikhet att klara en inspektion, både en på besiktning på en verkstad och besiktning på flygande inspektion.

Utöver att klara besiktningen har en släpvagn med släpvagnstillbehör i toppskick ett högre andrahandsvärde än en som har gamla eller dåliga delar. Även fast släpvagnen inte ska säljas, kan det vara skönt att veta att man har en släpvagn med så man inte blir stående längs vägen. Skulle man behöva ställa av släpet kan det också vara skönt att veta att släpvagnsreservdelarna som sitter på kommer att fungera när släpet behöver användas igen.

Vare sig ni har behov av små eller stora reservdelar till er släpvagn, så har vi alla sorters släpvagnsdelar som ni kan behöva, vare sig det handlar om kulkoppling, påskjutsbroms eller elsystem, med mera. Då vi har arbetat med att tillhandhålla släpvagnstillbehör i över 60 år har vi stor koll på vad exakt det är våra kunder är i störst behov av och vilka delar som behöver bytas ut med jämna mellanrum. Antingen på grund av slitage eller på grund av annan orsak.

SE HELA SORTIMENTET