Välj rätt stödhjul

Hos oss hittar du robusta och pålitliga stödhjul till din släpvagn, husvagn, båttrailer, biltransportsläp och hästsläp.

Ett stödhjuls uppgift är att förenkla förflyttningen eller anslutningen till din dragbil utan att du skall behöva göra tung lyft eller krångla med inpassningen vid parkering på t.ex. campingplatsen.

Vad ska jag välja?

Vilket typ av stödhjul just du skall ha beror på den totala maxbelastningen som kommer ligga på stödhjulet. Slå in ditt registreringsnummer ovan i sökrutan eller kolla i ditt registreringsbevis.

En annan viktig del att tänka på är höjden. Höjden på stödhjulet skall som helst ligga plant med marken vid montering i nedfällt läge men för att vara säker är det alltid bra att ha lite extra kapacitet för att kunna parkera din släpkärra i en lutande vinkel.

Vår vision

Vi tillverkar endast stödhjul av högkvalitativa material för att du som konsument skall känna dig säker och trygg på vägarna när du framför ditt släpfordon. Våra stödhjul är designade just för att vara härdiga, hållbara och för långvarig beständighet mot vatten, smuts, vägsalt med mera. Veven på stödhjulet kommer med en ergonomisk design för ett stadigare grepp som underlättar upp och nedfällning.

Vi möjliggör en hållbar framtid med produkter av god kvalité och lång livslängd.

Våra stödhjul finns i många olika varianter och med olika typer av hjul så som; luftgummihjul, fullgummihjul, plasthjul, stålfälg, plastfälg och automatstödhjul.

Stödhjul

Automatstödhjul